christelijk blog over jongeren in de kerk

Blog over jongeren in de kerk

Op deze website schrijf ik regelmatig een blog over jongeren in de kerk. Ik ben niet een standaard jongerenwerker en ik ben voor heel veel activiteiten met jongeren totaal ongeschikt. Vanwege het feit dat ik veel met jongeren spreek heb ik wel een mening over dit onderwerp. Mijn blogs gaat niet zozeer over activiteiten en clubs. Maar meer over hoe jongeren in elkaar steken en hoe we hen kunnen bereiken met het Evangelie. En je zult merken als je mijn blogs over jongeren in de kerk leest, dat ik eigenlijk vind dat we hen niet als aparte doelgroep moeten gebruiken.

In mijn blogs vraag ik ook regelmatig aandacht voor jongeren die gevoelig zijn voor prikkels. Of hoogbegaafde jongeren in de kerk. Die hebben ook weer andere dingen nodig.

Deze pagina zal ik in de loop van de tijd wat verder vullen met informatie. Vooralsnog zal ik hieronder mijn blogs over jongeren in de kerk die vaak gelezen worden linken. Via de categorie jongeren in de kerk kun je ze allemaal lezen.

De jongerendienst als symtoombestrijding

Jeugdtrends 2019 vertaald naar de kerk

Geef prioriteit aan de jongeren in de kerk