Freelance communicatiemedewerker en blogger

freelance communicatiemedewerker en blogger

Deze website noem ik liefkozend mijn ‘reliblog’. Elk blog gaat namelijk over God en over mijn of jouw leven als christen. Maar mijn leven is natuurlijk veel breder dan dit blog. Ik ben bijvoorbeeld ook freelance communicatiemedewerker en coach voor jongeren.

Blogger over christelijke onderwerpen en prikkelgevoeligheid

Ik ben begonnen met bloggen toen een leidinggevende van mij zei: ga het opschrijven, je hebt genoeg te vertellen. Dat ging toen vooral over het thema Passend Onderwijs. Maar in dit gaf mij wel de moed om inderdaad te gaan schrijven. Ik schrijf graag en veel.

Als mijn stijl jou bevalt dan kan ik ook voor jou gaan bloggen. Tegen betaling onder je eigen naam of misschien wel onder mijn eigen naam in een blad of platform van jou. De thema’s waar ik over blog zijn divers. Ik moet in ieder geval een innerlijke connectie met het onderwerp hebben. Dus dat kan raken aan de onderwerpen op dit blog bijvoorbeeld..

Zoek jij een schrijver die op een luchtige manier toch een blog met een diepe inhoud kan schrijven? (dat laatste zijn kreten die ik van anderen gehoord heb, beetje eng om dat van jezelf te zeggen). Neem contact op, dan kijken we hoe we een en ander in het vat kunnen gieten.

Freelance communicatiemedewerker

Ik vind die term mooier klinken dan virtual assistent of online marketeer. Dat ruikt zo naar gebakken lucht. Jij hebt een paar online klussen waar je geen kaas van hebt gegeten of waar je gewoon geen tijd voor hebt. Dat is heel normaal en het is beter om je zaakjes goed te regelen dan altijd achter de feite aan te lopen. En die zaakjes kan ik dan voor je doen. Ooit was ik een jaar online communicatiemedewerker binnen een organisatie .En nu doe ik dezelfde dingen, maar dan voor verschillende opdrachtgevers. Dus de term freelance communicatiemedewerker dekt wel aardig de lading.

Op deze website kan je er alles over lezen. Ik werk graag voor christelijke organisaties en dito ondernemers en instellingen. Ik vind het fijn als ik mijn ervaring binnen zorg en onderwijs kan inzetten in de teksten die ik schrijf. Vandaar dat ik een voorkeur heb voor goede doelen en de zorgsector, loopbaanadvies etc.

Of lees hier nog even de laatste blogs door.