Korte blogs/column

Een blog over de hemel

blog over de hemel

Dit inimini blog over de hemel schreef ik in het kader van de #bloghop van christelijke bloggers. Het thema is aangereikt door Lineke. Op haar blog zie je waarom ze voor dit thema koos en kan je alle inzendingen lezen.

De hemel

In de omgeving waar ik nu werk kijken mensen erg uit naar de hemel. Niet dat het een echt gespreksonderwerp is. Maar het lijkt erop: de hemel is de belofte en het uiteindelijke doel na een leven op aarde vol met ‘leiden om Christus wil’.

Ik ben zelf niet veel met de hemel bezig. Het leven op aarde vind ik veel belangrijker. Omdat we juist op deze aarde gezet zijn als kinderen van God. In de hemel op aarde leven mensen in Gods koninkrijk. De juiste man op de juiste plek. De aardse dingen hemels doen, dat is voor mij voorlopig de hemel.

De rest wat ik in dit blog over de hemel zou willen schrijven staat eigenlijk in dit lied van Sela ‘Heer, we kijken omhoog’. Niet een vreselijk zuivere versie maar de entourage maakt dat weer goed.

Vertel het een ander!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *