Jongerencoach en communicatiemedewerker

christelijke jongerencoach en communicatiemedewerker

Bloggen is een leuke hobby. En meestal komt een verhaal van onderuit mijn tenen. Schrijven is zo leuk dat ik er ook deels mijn werk van heb gemaakt. Als freelancer ben ik jongerencoach en communicatiemedewerker. Beide begrippen heb ik gekozen omdat je nu eenmaal iets moet ‘zijn’. Dus je mag beide termen zo breed mogelijk opvatten.

Christelijk jongerencoach

Als christelijke jongerencoach spreek ik graag met jongeren die vastlopen binnen school, studie of werk. Omdat ik 8 jaar als zorgcoördinator en leerlingbegeleider heb rondgelopen in een school voor voortgezet onderwijs heb ik heel wat jongeren gesproken die het lastig vonden op school. Of die het juist lastig vonden binnen hun eigen gezin.

Ik spreek veel jongeren (of hun ouders) die hoogbegaafd zijn en daardoor vastlopen in het onderwijs. Ik spreek ook jongeren die door school zo langzamerhand worden uitgespuugd omdat ze elkaar niet meer kunnen bereiken. Ik neem die begeleiding graag met een frisse blik over. Je leest er meer over op mijn andere website. Werk je in het onderwijs? Begin dan hier.

Ik spreek ook graag met jonge mensen die vastlopen in de kerk. Vaak ga je twijfelen aan jezelf of aan Gods liefde voor jou als je het niet naar je zin hebt in de kerk. Alleen die gedachte is soms al reden tot twijfel; is het erg of ik het wel of niet naar mijn zin heb in de kerk? Ja, dus. Als je door de kerk verder bij God vandaan gaat, dan is het tijd voor een goed gesprek.

Communicatiemedewerker

Ik vind die term mooier klinken dan virtual assistent of online marketeer. Dat ruikt zo naar gebakken lucht. Jij hebt een paar online klussen waar je geen kaas van hebt gegeten of waar je gewoon geen tijd voor hebt. Dat is heel normaal en het is beter om je zaakjes goed te regelen dan altijd achter de feite aan te lopen.

Op deze website kan je er alles over lezen. Ik werk graag voor christelijke organisaties en dito ondernemers en instellingen. Ik vind het fijn als ik mijn ervaring binnen zorg en onderwijs kan inzetten in de teksten die ik schrijf. Vandaar dat ik een voorkeur heb voor goede doelen en de zorgsector, loopbaanadvies etc.

Blogger

Ik ben begonnen met bloggen toen een leidinggevende van mij zei: ga het opschrijven, je hebt genoeg te vertellen. Dat ging toen vooral over het thema Passend Onderwijs. Maar in dit gaf mij wel de moed om inderdaad te gaan schrijven. Ik schrijf graag en veel.
Zoek jij een schrijver die op een luchtige manier toch een blog met een diepe inhoud kan schrijven? (dat laatste zijn kreten die ik van anderen gehoord heb, beetje eng om dat van jezelf te zeggen). Neem contact op, dan kijken we hoe we een en ander in het vat kunnen gieten.

Lees hier over samenwerking
Lees hier over mijn persoontje

Naar mijn andere website