Over dit christelijk blog

Op deze website (een christelijk blog) schrijf ik blogs, columns en af en toe eens een recensie. Eerder stonden deze blogs allemaal op de website www.chielvoerman.nl die ik ook gebruik als visitekaartje voor mijn freelance activiteiten. Neem er gerust een kijkje dus.

Maar ik had het idee dat mensen het lastig vonden om de onderwerpen die ik daar beschrijf in combinatie te zien met de onderwerpen van dit blog. Daar schrijf ik bijvoorbeeld over hoogbegaafdheid of passend onderwijs.

Christelijk blog

Ik heb mijzelf dus toch maar in stukjes geknipt. Op dit christelijk blog zie je allemaal gedachten over onderwerpen die bij mij naar boven ploppen als ik erover lees of erover praat met mensen. Mijn gedachten gaan snel, en ik zie de dingen soms wel iets anders dan anderen. Of in ieder geval, ik krijg vaak te horen dat ik de dingen durf te schrijven zoals een ander het niet zou durven. Prima, ik wil graag de boel een beetje losmaken zonder shockerend te zijn.
Het gaat hier dus over geloven, over de kerk, over jongeren in de kerk. Maar ook over liederen en kerkmuziek. Wil je mijn mening ergens over lezen? Geef maar door.

Wie ben ik?

Ik ben Chiel Voerman, maar dat was al duidelijk. Getrouwd, 2 kinderen en de rest kan van mijn innerlijk wordt wel duidelijk in de blogs.

Waar ga je beginnen? Vooraan?