Samenwerken met een christelijk blog

Zou je eens een blog willen lezen over een bepaald onderwerp waarover ik nog niet geschreven heb, geef het maar door! Ik zal dan eens kijken of ik er over kan schrijven. Vul het formulier maar in hieronder of reageer via één van de sociale media kanalen. Lees ook over andere manieren hoe je kunt samenwerken met een christelijk blog zoals deze.

Gastbloggen of blog ruilen

Zou jij eens een blog willen schrijven op mijn blog? Als jouw gedachten passen bij mijn onderwerpen dan ben ik erg benieuwd naar jouw reliblogs.
Maar misschien heb jij zelf een christelijk blog en zoek je zelf invulling? Neem ook dan contact op via het formulier hieronder of via één van de sociale media kanalen. Ik sta voor veel open.

Fotoleveranciers

De foto’s die ik gebruik op deze website zijn afkomstig van onderstaande verzamelsites. Heel af en toe is er eens een foto gebruikt die door mijzelf gemaakt is.

Unsplash

Prachtige rechtenvrije foto’s. Ze komen gewoon je mailbox in als je daarvoor inschrijft. Rechtenvrije foto’s. Je mag er mee doen wat je wilt! En ze zijn prachtig!

Morguefile

Een handige zoekmachine voor rechtenvrije foto’s. Je geeft je engelse zoekterm in en de foto’s worden je voorgeschoteld.

Pixabay

Mooie natuurlijke foto’s. Helemaal niet statisch. Hier kan je ook zelf je foto’s uploaden dan krijg je privileges. Ik gebruik deze eigenlijk het meest.

Canva

Voor het maken van post op Facebook of Instagram maak ik meestal gebruik van Canva. Mooi gratis programma waarmee je in een handomdraai de mooiste foto’s en posters maakt.

Affiliate

Ik gebruik op deze website het Partnerprogramma van bol.com. Als een boek of cd ter sprake komt (heel zelden een ander product) dan kunt u via een link op mijn website naar de website van bol.com. In die link zit een kleine code die aan bol.com duidelijk maakt dat je van mijn website komt. Zodra je binnen drie dagen een aankoop doet via bol.com (dat hoeft niet dat boek te zijn) krijg ik een kleine commissie. Het affiliateprogramma zet dan een trackingscookie op je computer. Dat is niet schadelijk voor jou en het levert mij een kleine zakcent op zodat ik deze website in de lucht kan houden. Kijk verder over de privacy en cookies in de cookieverklaring.

Ik maak soms gebruik van LinkPizza, dat is een systeem dat producteigenaars de kans geeft hun affiliateprogramma gemakkelijk aan de man te brengen. De werking ervan is nog gemakkelijker dan bij bol.com. Het cookieverhaal komt op hetzelfde neer.

De advertenties en heel soms een link komt vanuit het affiliatieproframma TradeTracker. Als jij zelf blogt dan vind je bij hen vast ook programma’s waar je je bij aan kan sluiten. Start als affiliate.

Hier kan je jezelf aanmelden bij het Partnerprogramma van bol.com en hier bij LinkPizza.

One thought on “Samenwerken met een christelijk blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *