Home » Schrijf mee met de bloghop!

Schrijf mee met de bloghop!

bloghop mei juni 2020 chiel voerman

Tijd voor iets leuks! Ik zou het leuk vinden als je mee wilt doen met mijn kleine bloghop. Vind je het leuk om te schrijven, te dichten of te tekenen? Doe mee! Wat mij betreft mag je ook vlogs insturen. Bloggen kan ook op Facebook. Zelfs een Word document vind ik oké. Ik vind het gewoon leuk als er zoveel mogelijk mensen mee doen, ook mensen die normaal niet bloggen. Ga gewoon eens ervaren hoe het is om te schrijven en gelezen te worden.
Voor bloggers is de leuke bijkomstigheid dat hun blog bekender wordt en ook wat kwalitatieve links krijgt van en naar andere blogs.

Update 21/6/20 De inzenddatum is ondertussen verstreken. Lees mijn blog over de inzendingen.

Wat is een bloghop

Iedereen die het leuk vindt om mee te doen gaat aan de slag met het thema dat wordt aangereikt door de gastheer. In dit geval ben ik de gastheer. Alle inzendingen worden verzameld onder het uitnodigende blog van de gastheer. In dit geval dus dit blog. Dit verzamelen gebeurt met een linkje naar je eigen blog, Facebookpagina of andere plek waar je creatief bent geweest.
De gastheer bekijkt de inzendingen en kiest een winnaar en maakt deze bekend in een afsluitend blog op zijn/haar eigen website. Hierbij worden de ingestuurde blogs gelinkt. Dat heeft uiteraard leuke gevolgen voor jouw website. De winnaar gaat in de meeste gevallen de nieuwe bloghop organiseren. Het zou leuk zijn als dit weer van de grond kon komen. Al eerder deden we dit vanuit de groep Christelijke bloggers op Facebook. Er is overigens ook een groep Christelijke blogs lezen waar niet-bloggers welkom zijn.

Thema van de bloghop van mei/juni

We leven in een bijzondere tijd. Het coronavirus gaat rond en er is veel verdriet en onrust nu zoveel mensen Covid-19 hebben of hebben gehad. De wereld lijkt nu voor goed veranderd, al is het de vraag of dat zo is natuurlijk.
Er is veel veranderd. We leven op 1,5 meter afstand van elkaar. En sommigen zijn onbereikbaar ver weg en anderen onbereikbaar dichtbij. We kijken naar wat we ‘mogen’ en ‘moeten’ en we kunnen niet wat we willen.

Wat niet veranderd is, is Gods liefde voor ons allemaal. En misschien is het wel troostvol om daar over te schrijven. Laat een stukje van je hart zien door te schrijven over het thema ‘Liefde dichtbij‘. Het belangrijkst is dat je je hart laat spreken. Dus misschien gaat het bij jou wel juist over alles wat je niet kunt voelen deze dagen. En misschien voel je troostrijke woorden opkomen als je denkt aan de mensen om je heen. Tips, gedichten, verhalen, overdenkingen, tekeningen, vlogs alles mag als je het maar voortkomt uit je eigen hoofd.

Spelregels op een rij

  1. Maak een blog of iets anders en plaats het op je eigen platform.
  2. Zet ergens in je bijdrage dat je meedoet aan deze bloghop en daarbij link je even naar dit bericht. Wie weet wil er nog iemand meedoen.
  3. Plaats je bijdrage in een reactie onder dit blog. Zet daar dus een link neer naar de juiste plek op jouw platform. Als je een Worddocument hebt mail je het naar chiel@chielvoermanblog.nl dan zet ik het ergens in dit blog neer zodat mensen het alsnog kunnen lezen. Je mag dan wel even een reactie schrijven ook onder dit blog.
  4. Doe dit voor 20 juni 2020.
  5. Zo snel mogelijk na 20 juni maak ik de winnaar bekend op dit blog. En dat blog zal ik delen op deze Facebookpagina en op Instagram.

Puntje 0 is natuurlijk: nodig nog wat mensen uit om mee te doen. 🙂 En natuurlijk is het leuk als je alle blogs even bij langs gaat en een zinvolle reactie achterlaat.

Bij deze bloghop is de prijs voor de winnaar de aandacht en eeuwige roem. En natuurlijk alle feedback van de andere inzenders!

Succes! En euh, als je nu ineens denkt dat je dit een mooi moment is om een blog te starten, dan help ik je natuurlijk graag als je ergens niet uitkomt. Op mijn andere site kan je wat tips vinden.

Nieuwsbrief

Heb je nu helemaal geen zin om via mijn site, instagram of facebookpagina in de gaten te houden wanneer ik een nieuw blog geschreven heb? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. Ik probeer hem iedere maand een keer te versturen. Je krijgt dan de laatste blogs toegestuurd. Handig toch.

Vertel het een ander!

6 reacties op “Schrijf mee met de bloghop!”

  1. Dankjewel voor je compliment Chiel! Dat geeft me moed om te blijven schrijven. Ik merk dat dat nog niet meevalt in deze tijd, met zo’n vol hoofd, zeker niet als je wilt dat een ander er ook nog iets aan heeft, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *